מפגש 1: ניהול הארגון בתקופות שגרה ומשבר
- תפקידי המנהל בשוטף – בתקופות שגרה ובתקופות אי ודאות
- ניהול העובדים והכנסתם "תחת האלונקה" – גיוס העובדים למטרות הארגון
- ביסוס תפיסת תפקיד הנשענת על ערכים שירותיים
מפגש 2: מיומנויות ניהול מעולם השירות
- תפיסת תפקיד של שירות בקרב העובדים – פנים וחוץ ארגוני – ארגון מוכר
- מהו שירות מוכר ואיך מיישמים ומטמיעים בקרב כל עובדי הארגון
- הקניית מיומנויות וטכניקות שירות למנהל ולעובדים כמנוף למכירות – הקשבה אפקטיבית
מפגש 3: הכשרת עובדים
- חפיפה וקליטה לתפקיד באופן המיטבי
- חניכה לתפקיד חדש – רציונל וביצוע
- שיחות אישיות – כלים ואופן ביצוע שיחות שוטפות, שיחות אישיות, שיחות יחידה (צוות, מחלקה, חברה), שיחות שימוע.
מפגש 4: העובדים והלקוחות שלי
- רתימת העובדים כמכווני לקוח
- עבודה מול לקוחות מתוך הארגון ומחוצה לו
- חיבור הלקוח לעסק – מיומנויות ועבודה באמצעות סגנונות תקשורת
מפגש 5: ארגז הכלים השיווקי בשירות העסק והעובדים
- חיבור העובדים לתפיסה השיווקית של העסק
- ארגז הכלים השיווקי לעובדים ולמנהלים כעסק קטן-בינוני
- חשיבה שיווקית – מבנה ואחריות של כל עובד
מפגש 6: מיומנויות מכירה ופרזנטציה
- ניהול אנשי מכירות ועובדים בארגון – יעדים, דו"חות ומתודות
- בניית נאום המעלית – כלפי העובדים והלקוחות
- כלים ושלבי המכירה
- התנגדויות נפוצות ודרכי התמודדות